Esillä olevat artikkelit
Tämän hetken parhaat PS5 pelit

Tämän hetken parhaat PS5 pelit

PS5 konsooli

Playstation 5 on marraskuussa 2020 julkaistu Sonyn pelikonsoli. Playstation on aina kuulunut suosituimpien pelikonsolien joukkoon eikä tämä uusin versio ole poikkeus. PS5:llä voit pelata maailman suosituimpia ja korkealaatuisimpia pelejä.

Tällä sivulla esittelemme tämän hetken parhaat ps5 pelit. Osa peleistä on vanhempia, osa uudempia. Kaikille näille yhteistä on kuitenkin se, että ne ovat suosittuja ja laadukkaita. Ne omaavat sellaisia ainutlaatuisia ominaisuuksia, joilla ne erottuvat monista muista peleistä. Playstationin pelit ovat omaa luokkaansa, vaikka esimerkiksi Nintendo Switch pelit ovat myös saavuttaneet suuren suosion konsolipelaajien keskuudessa.

Laatua parhaimmillaan

God of War Ragnarök

God of War Ragnarök vie pelaajan viikinkien maailmaan. Fimbul-talvi on alkanut muutama vuosi sitten ja Kratos ja Atreus piilottelevat. Isä ja poika kulkevat yhdeksän maailman läpi, etsien keinoja selviytyä. Matkan varrella he kohtaavat erilaisia vihollisia, kuten Pohjolan jumalia ja hirviöitä. Pelin mytologiset maisemat ovat kaunista katseltavaa.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Tässä jatko-osassa pääset pelaamaan Miles Moralesin roolissa. Hän on Spider-Manin nuorempi jatkaja ja kuten odottaa saattaa, tässäkin tarinassa suuren voiman myötä tulee myös suuri vastuu. Miles Moralesin supervoimat eivät ole aivan samat kuin edeltäjällään Peter Parkerilla. Niinpä pelissä pääsee akrobaattisen liikkeiden ja naamioitumiskykyjen lisäksi käyttämään myö biosähköisiä myrkkyhyökkäyksiä.

Deathloop

Colt herää saaren rannalta, mutta hän ei muista mitään. Alkaa seikkailu, jossa päämääränä on yksinkertaisesti päästä pois. Colt yrittää selviytyä pois mm. aseiden, kranaattien ja viidakkoveitsen avulla. Pelin myötä hän löytää myös yliluonnollisia kykyjä, joiden avulla hänen matkansa luonne muuttaa hieman muotoaan. Saaren asukkaat eivät ole iloisia Coltin läsnäolosta ja heistä jokainen haluaa Coltin hengiltä. Deathloopia on mahdollista pelata moninpelinä.

FIFA 23

Jalkapallofanit saivat syyskuussa 2022 lisää pelattavaa, kun FIFA 23 julkaistiin. Pelissä vaikuttavaa on mm. sen uusi Hypermotion 2 -teknologia, jonka tarkoituksena on tehdä pelistä mahdollisimman todentuntuinen. Peli on sarjan ensimmäinen, jossa on mahdollista pelata naisten jalkapallon seurajoukkueilla. Pelaaja pääsee osallistumaan suurimpiin turnauksiin, rakentamaan joukkueita ja ennenkaikkea pelaamaan jalkapalloa. Pelissä on jopa yli 100 stadionia ja yli 30 liigaa.

Online-pelaaminen suosittua

Fortnite

Fortnite on yksi PS5:n suosituimmista peleistä. Peli julkaistiin alunperin heinäkuussa 2017. Sitä pelaa maailmassa satoja miljoonia pelaajia, joista kymmenet miljoonat pelaavat peliä kuukausittain. Fortnitessa pelaajat pelaavat vapaalla pelialueella ja pelattavissa on kolme pääpelimuotoa. Näistä kaksi ovat ilmaisia ja yksi maksullinen. Fortnitessa pelaajat voivat kommunikoida keskenään puhumalla.

Call of Duty: Modern Warfare II/Warzone 2.0

Call of Duty on yksi maailman tunnetuimmista pelisarjoista. Kyseessä on ammuntapelisarja, johon kuuluu useampia osia. Call of Duty: Modern Warfare 2 on jatko-osa pelille Call of Duty 4: Modern Warfare. Pelissä on kolme pelitilaa. yksinpeli, moninpeli sekä kahden pelaajan Special Ops -pelitlila.

Selviytymispelit viehättävät

The Last of Us

The Last of Us on peli, joka saavutti suuren suosion pian sen julkaisun jälkeen. Peli on laajalti palkittu niin sen juonesta, äänimaailmasta kuin grafiikastakin. Kyseessä on postapokalyptinen selviytymispeli, jossa pelaaja pääsee tekemään erilaisia tehtäviä selviytyäkseen aina eteenpäin. The Last of Us -pelin ensimmäinen osa julkaistiin kesäkuussa 2013 ja toinen osa kesäkuussa 2020.

Resident Evil 4 Remake

Tämä Resident Evil 4:n uusintaversio on ollut sarjan fanien odottama peli. Paranneltuja asioita ovat mm. grafiikka, ohjaus jne. Kyseessä on siis paranneltu versio pelistä, jonka intensiivinen tunnelma vie mennessään. Pelaaja pääsee pelissä pelastustöihin, sillä itse presidentin tytär on kidnapattu. Pelin lomassa eteen tulee paljon jännittäviä, kauhunsekaisia kohtauksia, joista tulisi selviytyä.

kuukausittain. Tällä tyylikkään grafiikan pelissä on tarkoituksena selviytyä ja taistella muita pelaajia tai zombeja vastaan. Itse pelissä kolme pääpelimuotoa, joista kaksi ovat ilmaisia ja yksi maksullinen.

PS5:lle löytyy runsas valikoima monenlaisia pelejä ja koska kyseessä on Sonyn uusin konsoli, on siinä odotetusti parhaimmat mahdollisimmat ominaisuudet. Jos konsolipelien ohella olet kiinnostunut kokeilemaan onneen perustuvia rahapelejä, niitä esittelee https://www.livekasinot.co/. Näihin et kuitenkaan konsolia tarvitse, vaan riittää, kun sinulla on tietokone tai mobiililaite.