Esillä olevat artikkelit
Nintendo Switch pelit – loputtomasti viihdettä taskukoossa

Nintendo Switch pelit – loputtomasti viihdettä taskukoossa

Nintendo Switch pelit

Nintendo Switch on yksi suosituimmista konsoleista maailmanlaajuisesti aina sen julkaisusta vuonna 2017 alkaen. Konsoli on ollut maailman myydyin kuukausien ajan, joten se on yksi halutuimmista käyttäjien keskuudessa. Tällä hetkellä konsolista on saatavana kolme versiota, Nintendo Switch, OLED Model ja Switch Lite. Nintendo Switch pelit ovatkin todella suosittuja pelimaailmassa.

Nintendo Switchin eri versiot

Nintendo Switch versio voidaan liittää televisioon HDMI:n kautta telakan kautta. Sivuilla olevat säätimet nimeltään Joy-Con, voidaan irrottaa kun Switch asetetaan jalustalle.

Nintendo Switch Lite on Nintendo Switchin lyhennetty versio. Sillä on sama näytön koko ja laatu mutta toisin kuin alkuperäisessä Switchissä, Joy-Conia ei voi poistaa. Tällöin sitä ei voi myöskään liittää televisioon. Muut ominaisuudet ovat samat kuin alkuperäisessä Nintendo Switchissä.

Nintendo Switch OLED ei ole oikeastaan muuta kuin Nintendo Switch, jonka näyttö on parempi ja OLED-tekniikan laatu on paljon korkeampi. Myös Nintendo Switch OLED voidaan liittää televisioon irrottamalla Joy-Con. Nintendo Switch pelit ovat vauhdikkaita ja elävän tuntuisia tarjoten viihdettä ja hauskaa ajanvietettä lapsille ja aikuisille. Viihdettä tarjoavat myös nopeat nettikasinot, mikäli konsolipelit eivät riitä.

Ilmaiset pelit helposti

Maailma muuttuu Eskoseni ja niin myös pelien pelaaminen. Ennen vanhaan piti mennä pelikauppaan ostamaan peli ja laittaa se sitten pelikonsoliin jotta pääsi pelaamaan. Nykyään kaikki on digitaalista eli ei tarvitse edes poistua kotoaan saadakseen pelejä. Pelit voi ladata netistä ja jopa ilmaiseksi.

Nintendo Switch ilmaiset pelit ovat saatavilla muutamaa eri reittiä pitkin. Nintendo-tilin luotuasi voit ladata ilmaisia pelejä Nintendo eShopista, voit myös kokeilla ilmaiseksi erilaisia demopelejä tai voit liittyä Nintendo Switchin Online-jäseneksi.

Parhaat ilmaiset pelit Nintendo Switchille

Nintendo Switch pelit sisältää valtavan valikoiman pelejä. Ja mikä parasta, osa niistä on siis täysin ilmaisia. Makuja on tietty monia erilaisia, mutta parhaimpia ilmaisia pelejä Nintendo Switchille ovat ainakin seuraavat loistavat luomukset:

  • Fortnite – tarvikkeiden etsintää, ammuskelua, välineiden rakentamista ja muuten vain kaaosta. Lopputuloksena ennalta-arvaamaton pelikokemus, jossa pääset rakentamaan linnoituksia, liittoutumaan muiden kanssa ja ansaitsemaan halutun Victory Royale-voiton.
  • Fantasy Strike – värikäs taistelupeli, jossa taistelulajit kohtaavat fantasian. Peli keskittyy strategiaan ja syvyyteen pelkän toteutuksen sijaan. Jos et ole ennen pelannut taistelupelejä, tästä on hyvä aloittaa.
  • Warface – moderniin sotakuosiin puettua, tuttua räiskintää. Peli eroaa toisista räiskintäpeleistä mahdollisuudellaan auttaa kaveria kiipeämään paikkoihin, jotka olisivat yhdelle pelaajalle mahdottomia saavuttaa. Kaverikiipeily avaa kenttiin uusia väyliä tai tarkka-ammuntapaikkoja.
  • Pokemon Café ReMix – pelissä pelaaja pyörittää Pokémonien avustuksella omaa kahvilaansa ja ratkaisee siinä sivussa pieniä pulmatehtäviä. Samalla kahvila kehittyy eteenpäin.
  • Apex Legends – battle royale peli, jossa hallitset alati kasvavaa valikoimaa legendaarisia hahmoja ainutkertaisilla kyvyillä varustettuna. Samalla opi taktisen innovatiivista tiimipeliä. 
  • Dawn of the Breakers – hyppää lukiolaisen kenkiin nykypäivän Japanissa, jossa salaperäiset olennot nimeltä Ghouls, käyvät sotaa ihmiskuntaa vastaan. Liity siis supersankariyksikkö Breakersin jäseneksi ja voit lopettaa tämän uhan lopullisesti. 

Parhaat Nintendo Switch pelit

Nainen pelaa Nintendo Swtichilla

Nintendo Switch parhaat pelit saavat sinut viettämään parissaan taatusti laatuaikaa. Monet Nintendo Switchin parhaimmat pelit antavatkin vähän kaikkea kaikille, minkä lisäksi konsolilla voi pelata myös tämän hetken ylivoimaisesti parhaimpia pelejä.

  • Hades – loistava toimintaroolipeli on tuttu peli kaikille, jotka ovat pelanneet Transistoria. Hades kuitenkin on peli, jonka kentät on proseduraalisesti luotu, eivätkä pelikerrat ole koskaan samanlaisia keskenään. Pelin upea musiikki, mahtava toimintamekaniikka, mielenkiintoinen tarina ja ilmiömäinen roolipelielementti tekevät Hadeksesta huippuviihdyttävän pelikokemuksen.
  • Animal Crossing: New Horizons –  pelaajat on lähetetty autiolle saarelle ja heidän pitää muokata saaresta upea turistikohde, jonne kutsua kyläläisiä viettämään paratiisielämää. Peli on mukava kokemus heille, jotka haluavat ottaa vain rennosti ja nauttia etenemisestä omaan tahtiin.
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild – pelaajilla on täysi vapaus tutkia Breath of the Wildin maailmaa lähes välittömästi, joten sen voi kokea haluamassaan järjestyksessä. Peli tuntuu äärimmäisen laajalta ja todella yksityiskohtaiselta.

Nintendo Switch Lite -konsolilla saat käyttöösi myös kaikki Nintendo Switch -pelit, jotka tukevat kannettavaa pelaamista. Joten mikäli sinua kiinnostaa vain kannettava pelikonsoli, kannattaa ostaa Nintendo Switch Lite, joka on myös halvempi kohdassa. Nintendo Switch lite pelit ovatkin liikkuvan pelaajan valinta.